Wij zijn van naam veranderd

De scholen van Altra en Horizon vallen onder iHub onderwijs en dat is de naam die we voortaan gebruiken. Op de website van iHub onderwijs & familiezorg kun je terecht voor meer informatie over onze organisatie, ons onderwijs en nieuws.

BERGSE VELD HORIZON LOW RES 49
Bergse Veld School + BeO

Introductie

De Bergse Veld School biedt kinderen van 5 tot en met 12 jaar een veilige omgeving waarin ze zich kunnen ontwikkelen als ze zijn vastgelopen in het reguliere onderwijs. Elke klas is ingericht op de speciale behoeften van onze leerlingen. De combinatie van zorg, onderwijs en individuele aandacht staat bij ons centraal. Zo kunnen we ieder kind bieden wat het nodig heeft. In elke klas is een pedagogisch medewerker of onderwijsassistent aanwezig. Ook helpen we ouders in het ondersteunen van het kind. We vinden het belangrijk dat u nauw betrokken blijft.

“Wij ondersteunen leerlingen in hun ontwikkeling. Dit doen we door ze onderwijsleersituaties aan te bieden waarmee ze zich emotioneel, sociaal en cognitief zo optimaal mogelijk kunnen ontwikkelen.”

Onze klassen

Onze school bestaat uit tien klassen. Daarvan zijn naast de open (reguliere) klassen, drie klassen Jeugdzorg Plus klassen, twee structuurklassen voor kinderen binnen het autistisch spectrum (ASS) en één klas voor behandeling en onderwijs (de BeO-klas) waar kinderen die uitvallen in het regulier onderwijs en thuis (dreigen) komen te zitten een nieuwe start maken.

> Lees meer over de BeO-klas

Kijk voor meer informatie in de schoolgids


Opleidingsniveaus

Basisonderwijs
  • groep 3 t/m 8