Horizon Gelinckschool Oostvoorne low res 26
Over ons

Over ons

iHub biedt gespecialiseerd onderwijs in de regio Amsterdam, Rotterdam, Den Haag en Alphen aan den Rijn. Bij ons krijgen kinderen en jongeren die eerder zijn vastgelopen in het onderwijs een nieuwe kans. Onze leerlingen hebben verschillende achtergronden en verschillende mogelijkheden, maar hebben één ding gemeen: ze hebben meer aandacht en begeleiding nodig dan het regulier onderwijs kan bieden.

Gespecialiseerd onderwijs

Onderwijs-zorg

Educé - partners in passend onderwijs

Onze koers voor 2021-2025

Binnen iHub onderwijs zetten we ons in om bij te dragen aan een veerkrachtige generatie in 2040.

Voor de onderwijskoers 2021-2025 keken we naar:

  • Wie en wat ons verbindt
  • Hoe we kunnen samenwerken
  • Hoe we op onze locaties onderwijs kunnen geven in de kleinschaligheid van het speciaal onderwijs
  • Hoe een leerling passend onderwijs én ondersteuning kan krijgen met het beste perspectief

Vanuit deze verbinding schreven we een nieuw schoolplan 2021-2025 met daarin onze ambities voor de komende vier jaar. In dit plan hebben alle 28 locaties en twee ambulante diensten hun eigen specifieke deel en een generiek deel (locatie-overstijgend). We zijn trots op het eindresultaat.

Onze plannen voor de komende vier jaar


Om onze ambities waar te maken zijn we standvastig, doortastend en soms stoutmoedig als dat van ons wordt gevraagd. Als basis hebben we vier pijlers:

  • Samen sterker
  • Steeds inclusiever
  • Steeds specialistischer
  • Steeds beter onderwijs in een veilige en inspirerende omgeving

Om onze koers te realiseren, ontwikkelen we ons verder tot een vitale, lerende organisatie met rust en ruimte voor de ontwikkeling van medewerkers. We realiseren ons: we kunnen dit niet alleen. Samen zijn we sterker. Binnen iHub, maar ook met samenwerkingspartners, zoeken we naar de best passende onderwijsplek met de juiste ondersteuning vanuit zorg om een veerkrachtige generatie in 2040 te realiseren.

Bekijk het schoolplan