Hero

Vakschool

Media College

Media College Amsterdam (MA) is een mbo-vakschool voor de media. MA verzorgt 14 praktijkgerichte opleidingen waarmee je aan de slag kan in de entertainmentwereld, de game-industrie, een ontwerpbureau, reclamebureau of bijvoorbeeld een bureau voor standbouw. Nieuwsgierig? Neem een kijkje in de school. Gebruik de online keuzehulp en ontdek of het MA iets is voor jou.

Hout- en meubileringscollege

Het Hout- en meubileringscollege (HMC) is een vakschool die studenten opleidt tot creatieve vakmensen. HMC leidt op voor beroepen in de richtingen interieur, meubel, techniek en design. Ontdek de school vast via deze  video en bewonder het werk van de examenstudenten in de Expo 2020. Ook Instagram geeft een goed beeld van wat je kan verwachten op het HMC. Meer weten? Meld je aan voor de online open dagen.

Stichting Vakopleiding Food

Stichting Vakopleiding Food (SVO) is een vakschool voor mbo-opleidingen in food op 19 verschillende vestigingen over het hele land verspreid. Bekijk alle opleidingen van SVO en doorstroom mogelijkheden. In de agenda vind je de data van de open avonden. Twijfel je? Kom dan meer te weten tijden de meeloopweken.

STC mbo college

STC Group is dé onderwijs- en kennisinstelling voor scheepvaart, transport en havenindustrie en biedt verschillende vormen van onderwijs aan. Maak kennis met de mbo-opleidingen van het STC en bekijk alle mbo-opleidingen van het STC. Kan je niet kiezen? De quiz helpt je op weg. Ook de weg van de sinaasappel laat je jouw mogelijkheden zien.

Herman Brood Academie

De Herman Brood Academie (HBA) is een popacademie op mbo-niveau in Utrecht. HBA verstrekt de opleidingen: Artiest Popmuziek, Music Industry Professional en Podium/Studiotechniek. De academie is vernoemd naar de zanger en kunstschilder Herman Brood. Bekijk de promo van het HBA of de video van de opleiding die jou aanspreekt. Hoe ziet jouw leven eruit als student aan het HBA? Studenten vertellen het je.

Zadkine Vakschool Schoonhoven

Zadkine Vakschool Schoonhoven is de enige school in Nederland die opleidt tot goud- of zilversmid, juwelier of uurwerkmaker. De vakschool is onderdeel van ROC Zadkine. De opleidingen zijn op niveau mbo3 en 4, in voltijd (BOL) en in deeltijd in combinatie met werken (BBL). Ervaar hoe de opleiding is en vraag een meeloopdag aan of beleef de opleiding online.