Wij zijn van naam veranderd

De scholen van Altra en Horizon vallen onder iHub onderwijs en dat is de naam die we voortaan gebruiken. Op de website van iHub onderwijs & familiezorg kun je terecht voor meer informatie over onze organisatie, ons onderwijs en nieuws.

Hero

Universiteiten

Universiteit van Amsterdam (UvA)

De UVA heeft zo'n 70 bacheloropleidingen en 300 masterprogramma's. Bekijk het aanbod op de website van de UVA en ontdek of de studie bij je past. 

Wist je dat je ook online kan proefstuderen of kan chatten met een student? En de UVA organiseert ook online een open dag.

Vrije Universiteit Amsterdam (VU)

De VU Amsterdam is een universiteit met een eigen academisch ziekenhuis, het VU medisch centrum. Bekijk het aanbod op de website van VU Amsterdam. Ontdek in een paar minuten welke VU-opleidingen aansluiten bij jouw maatschappelijke interesses met de Studie Inspirator.

Heb jij al een studie in gedachten en heb je het laatste zetje nodig? Ga online proefstuderen of chat met een student.

Wageningen University and Reseach (WUR)

De WUR biedt een breed aanbod van opleidingen en cursussen op het gebied van gezonde voeding en leefomgeving. Bekijk het aanbod op de website van WUR. Wil je weten hoe een dag als student eruit ziet? Ga naar de online open dag voor een kijkje op de universiteit, campus en studies.

De WUR biedt de mogelijkheid om in het Engels te studeren. Waarom dat handig is, legt WUR je graag uit.

Technische Universiteit (TU) Delft

Heb je een fascinatie voor wetenschap, design en techniek? Dan is de TU Delft wellicht iets voor jou. Deze technische universiteit biedt 8 faculteiten, 16 bachelor- en meer dan 30 masteropleidingen. Bekijk het aanbod op de website van TU Delft.

De universiteit biedt verschillende mogelijkheden van Voorlichten en ervaren om je alvast als student te wanen. Of chat met één van de studenten over de opleiding, wonen in Delft, studeren en alles wat je maar wilt weten.