Wij zijn van naam veranderd

De scholen van Altra en Horizon vallen onder iHub onderwijs en dat is de naam die we voortaan gebruiken. Op de website van iHub onderwijs & familiezorg kun je terecht voor meer informatie over onze organisatie, ons onderwijs en nieuws.

Hero

Mbo

ROC van Amsterdam

Het ROC van Amsterdam (ROCvA) verzorgt middelbaar beroepsonderwijs op negen mbo-colleges in Amsterdam, Amstelveen, Hoofddorp en Hilversum. Elk college heeft een eigen opleidingsaanbod en een aantal specialismes. In totaal biedt het ROCvA bijna 300 mbo-opleidingen. Ga naar de open dagen om meer te weten te komen over een opleiding die jou leuk lijkt of doe de Try-Out Tour. En waarom van havo naar mbo? Het ROC legt het je uit.

ROC Top

Het ROC TOP biedt kleinschalig mbo-onderwijs. ROC TOP onderscheidt zich door de persoonlijke aandacht die aan studenten wordt gegeven. De organisatie heeft vier campussen in Amsterdam waar circa 4.000 studenten deelnemen aan ruim vijftig verschillende opleidingen. Bekijk de redenen om voor ROC TOP te kiezen en wat er zoal op de campus gebeurt. Wil je meer weten? Meld je dan aan voor het Open Huis.

Nova College

Het Nova College is een opleidingencentrum met vestigingen in de regio IJmond, gemeente Haarlem, Haarlemmermeer en Amstelveen. Het Nova College verzorgt ruim 200 opleidingen in het middelbaar beroepsonderwijs. Meer weten? Tijdens het online Open Huis kan je al je vragen stellen of laat je helpen via de studiekeuzetest. Vast de sfeer van de Nova College proeven? Je ziet het op Instagram.

Regio College

Het Regio College is een regionaal opleidingencentrum (ROC) met hoofdlocaties in Zaandam en Purmerend en nevenlocaties in Heerhugowaard en in Edam. Het Regio College biedt een ruim pallet aan mbo-opleidingen. Laat je helpen met je studiekeuze met de checklist van het ROC. Er is ook een open avond speciaal voor havisten. Meer over het ROC zie je op Facebook.

Wellantcollege

Het Wellantcollege biedt mbo-opleidingen op het gebied van voeding, klimaat en welzijn van mens en dier. Het Wellant staat voor modern groen onderwijs, duurzaam en internationaal. Meer weten over een opleiding? Schrijf je in voor een online voorlichting. Maak alvast kennis met het Wellantcollege en bekijk deze video en neem een kijkje op de verschillende locaties. Ook Instagram geeft je een beeld wat er op het Wellant te beleven is.