Wij zijn van naam veranderd

De scholen van Altra en Horizon vallen onder iHub onderwijs en dat is de naam die we voortaan gebruiken. Op de website van iHub onderwijs & familiezorg kun je terecht voor meer informatie over onze organisatie, ons onderwijs en nieuws.

Hero

Kijk ook eens bij de volgende opleidingen

Codam

Codam is een innovatieve school in Amsterdam waar je leert programmeren als een pro. De school werkt met het peer-to-peer onderwijsmodel: je leert en werkt met elkaar, er zijn geen leraren. Ga eens kijken op de website www.codam.nl. Lees waarom studenten voor Codam kiezen. Op deze school leer je dus te programmeren, maar wat nog belangrijker is: je leert leren! Je ontwikkelt vaardigheden om nieuwsgierig te zijn, relevant te blijven en je bouwt het vertrouwen op om elke uitdaging uit te proberen die op je pad komt. Neem in kijkje in jouw mogelijke toekomst in deze video.

Streetpro

Ben je tussen de 15 en 23 jaar? Ga je nu niet naar school, dreig je uit te vallen of wil je een andere opleiding gaan doen? Maar weet je nog niet precies wat je wilt en wat de mogelijkheden zijn? Dan is het programma SchoolAcademy op Streetpro misschien wel iets voor jou. Bekijk de verhalen van andere jongeren die kozen voor de SchoolAcademy. Wil je meer weten? Maak een afspraak voor een kennismakingsgesprek.

REA College

Het REA College is een college voor leerlingen met een functiebeperking die graag een vak leren op mbo-niveau, maar niet terecht kunnen in het reguliere beroepsonderwijs. REA College verzorgt bepaalde beroepsopleidingen op maat binnen de sectoren economie, techniek, grafisch, zorg en welzijn en informatica en begeleiding bij het vinden van een baan. REA College heeft 12 vestigingen door Nederland, waaronder Haarlem. Aanmelding doen onder andere scholen en gemeentes. Laat je inspireren door de verhalen van studenten en coaches van het REA College. Meer weten? Bekijk de info bij de open dagen.

Urban Talent Academy

De Urban Talent Academy (UTA) verzorgt voor (uitgestroomde) leerlingen uitdagend kleinschalig onderwijs om jou optimaal voor te bereiden op de praktijk. Sport speelt hierbij een belangrijke rol. Vaak werkt UTA dan samen met een ROC. Via de SPORTWERKT-, MBO– en ZMOK-trajecten krijg je structuur, beweging en de nodige levenslessen. Proef de sfeer van UTA op Facebook.

Tussenjaarkenniscentrum

Een tussenjaar of doorstuderen? Het TussenjaarKenniscentrum helpt je met deze keuze en neemt je mee in de voors en tegens van deze keuze. En wat te doen in een tussenjaar? Hiervoor zijn ook in Coronatijd veel mogelijkheden. Reizen kan leuk zijn en goed voor je ontwikkeling. Maar dit is niet per se nodig voor een waardevol tussenjaar. Bekijk hier overzichten van mogelijkheden in binnen- en buitenland. Deze studenten hebben ervaring met een tussenjaar.